Sunny Update 4 – 2023

*|MC:SUBJECT|*
Prijs je rijk!
Terwijl we nog 2 maanden hebben, waarin we nog steeds 2 flottieljes varen,
zijn we alweer volop in de weer met seizoen 2024. 
 


In week 5 volgend jaar worden onze 2 hagelnieuwe Bavaria C38-ers geleverd en nog niet vermeld, maar er komt ook nog een 3e nieuwe boot bij die wij met trots aan jullie presenteren;
de Sunny Life, een nieuwe Bavaria 34.


 
Met de nieuwe Bavaria 34 zijn ze erin geslaagd de belangrijkste aspecten van zeilen – zeilplezier en ruimtelijkheid – in één boot samen te brengen. Deze zeilboot beschikt over uitstekende – en zeer veilige – vaareigenschappen. Tijdens het zeilen en tussendoor is de XXL-kuipruimte aangenaam gerieflijk. En benedendeks is er alle ruimte voor maar liefst zes personen, aangezien deze wordt geleverd met 3 cabines en met dubbele carbon look witte stuurwielen is dit een echte eyecatcher.
 


De nieuwe Bavaria C38 combineert perfecte vaareigenschappen, eenvoudige bediening en maximaal gebruik van de binnenruimte. Opvallende ontwerpkenmerken, zoals de Bavaria V-boeg en speciale achtersteven, garanderen veilige en snelle vaareigenschappen en ongelooflijk veel ruimte onderdeks. In de eigenaars-hut in de boeg meet het tweepersoonsbed een sensationele afmeting van 1,73 x 2 meter. De slaapplaatsen in de achterhutten zijn 1,50 x 2 meter, wat ook bijna een record moet zijn voor dit bootformaat.
 
Kortom, 3 hele mooie nieuwe zeiljachten die we mogen toevoegen aan onze Sunny vloot, die in 2024 bestaat uit 16 super goed onderhouden boten! 
 
Dat betekent wel dat wij afscheid gaan nemen van de Sunny Soul (Bavaria 34), Sunny Heaven (37) en de Sunny Skyline (Bavaria 39). 
 


Vanaf vandaag is op onze website de nieuwe prijslijst voor 2024 te vinden. Voor de snelle beslissers bieden wij tot 01-02-2024 een vroegboek-korting aan (niet geldig op vertrekdata 13/7-20/7-27/7-03/8-10/8-17/8). 
 
Check nu onze website voor de routes in 2024!


 
Routes 2024
Natuurlijk gaan we (weer) de volgende routes varen: de 1-weekse Lefkas route, Zakynthos route, Corfu route (Culinaire route), Corfu route (Rondje Noord). Ook willen we wegens enorm succes ons rondje van 2 weken “ff wat anders” wederom gaan varen; een speciale tocht o.a. langs de westkust van Kefalonia.

Peloponnesos route 
En terug van weggeweest onze 4 weekse special naar de Peloponnesos die in september 2024 op ons programma staat. Tijdens deze tocht worden ook de door ons vertrouwde Lefkas routes aangeboden, want het blijft een fascinerende belevenis elke week weer om dit gebied te mogen bezeilen. 

Yoga en zeilen route - 11 t/m 18 mei 2024
Ontdek de kracht van een zeil en yogaretreat. Combineer de rust van het zeilen met de diepgaande beoefening van yoga. Duik dieper in je je persoonlijke doelen, behoeften en uitdagingen. Grijp deze unieke kans voor ontspanning en persoonlijke groei, gecombineerd met een heerlijke en gezellige zeilvakantie. 
Kijk voor de foto’s van afgelopen jaar op Instagram en mail je vragen of interesse?
Deze week is ook als gewone flottielje te boeken.
 


We zijn in 6 jaar tijd van 8 naar 16 boten gegroeid en dat hadden we niet kunnen doen zonder de komst van onze gasten, de mensen die Sunny Sailing een warm hart toedragen, de ondersteuning van onze technische dienst (tijdens en buiten de weekendwissels om) en natuurlijk ons geweldige Sunny team! Ons enthousiasme, onze goed onderhouden vloot, de goede reviews op ‘klantenvertellen’ zijn niet onopgemerkt gebleven. Uit de shortlist voor de achtste jaarlijkse Hospitality Awards, die met trots wordt georganiseerd door LUXlife, heeft Sunny Sailing de Hospitality Awards 2023 gewonnen! 

 

De Hospitality Awards zijn bedoeld om de hardwerkende professionals en bedrijven in de internationale horecasector in het zonnetje te zetten! De Hospitality Awards, georganiseerd door LUXlife en voor het achtste jaar op rij, verwelkomen nominaties van hotels en kuuroorden, gastronomische restaurants, evenementenlocaties, cateraars, leveranciers en meer.
 
Binnenkort mogen wij een mooie bokaal in ontvangst nemen als
‘Beste zeilvakantiebedrijf 2023 in Griekenland’.
Natuurlijk zijn we super trots dat we deze prijs binnenkort in ontvangst mogen nemen. Ben je na dit allemaal gelezen te hebben zo enthousiast geworden dat je eigenlijk nu al wilt komen zeilen? Mail dan snel naar [email protected] want we hebben nog maar een paar boten vrij in de weken van 30 september t/m 21 oktober. Dit is voor de snelle beslisser; 
want het zijn echt de laatste vrije boten van dit seizoen.
 


Met veel watersportgroeten, Pim & Joyce en crew 
Sunny Sailing

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze speciaal geselecteerde Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht, maar onthoudt; vol is vol. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.