Sunny Update 2 – 2023

*|MC:SUBJECT|*

Sunny Sailing seizoen 2023
Nog 1 week en het Sunny zeilseizoen gaat weer van start!
Vanaf 22 april aanstaande start seizoen 2023! Wij hebben nog één week om de welbekende puntjes op de “i” te zetten, voordat onze eerste gasten weer naar Sivota komen. Wij hebben er weer heel veel zin in en zo aan de vele boekingen te zien, jullie ook!Uiteraard hebben we weer ons uiterste best gedaan om alles weer spik en span te krijgen en ook alles technisch weer perfect in orde te maken. Zoals jullie wellicht al weten zijn wij niet van het “pappen en nathouden” en zullen wij wederom preventief zaken (waar nodig) direct vervangen om zodoende zo zorgeloos mogelijk te varen dit seizoen, samen met jullie.

Ook zullen we jullie weer weten te verrassen met nieuwe items op de boten. We zullen er eentje verklappen; elke boot krijgt in elke hut een oplaadbare ventilator voor de warme en zwoele zomeravonden.
De rest zien jullie dan wel als jullie hier komen zeilen! 

Zoals eerder vermeld in onze Sunny Update gaan wij dit seizoen, op een enkele uitzondering na, varen met flottieljes van maximaal 8 boten. Dat betekent dat wij bijna elke week met 2 flottieljes varen en zullen we met name als er kinderen bij zijn zoveel mogelijk leeftijdgenoten bij elkaar proberen in te delen.
Wel zo leuk natuurlijk!

Hoe druk het ook gaat worden, er zijn heus zo her en der nog wat plekken te vullen, dus wil je graag dit seizoen nog komen zeilen bij Sunny Sailing, neem dan snel contact met ons op via [email protected].

Sunny Sailing steunt vanaf dit seizoen VaarKracht en Piep Uniek
Zoals jullie waarschijnlijk al weten steunen en helpen wij al jaren Stichting Overstag. Deze stichting organiseert in het binnen- en buitenland weekenden en (zeil-)activiteiten voor jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waarin wij natuurlijk het Griekse gedeelte samen met hun oppakken.

Vanaf dit seizoen sponsoren wij ook VaarKracht. Deze organisatie heeft als motto, ‘soms is uitwaaien het beste recept’! Deze organisatie biedt kankerpatiënten in Nederland een heerlijke dag op het water aan, zodat ze even hun zorgen overboord kunnen gooien en nieuwe energie kunnen opdoen. Wij willen ook deze organisatie, samen met onze gasten, sponsoren om deze patiënten de mogelijkheid te bieden er even tussenuit te zijn, al is het soms maar voor een paar uurtjes per dag. Kijk voor meer informatie: www.vaarkracht.nlOok zijn wij enorm geïnspireerd geraakt deze winter door Piep Uniek. 'Piep' is de bijnaam van Patricia Bom-Bakker, het creatieve brein en de drijvende kracht achter de ateliers van Piep Uniek. Piep Uniek is het productenlabel van Arbeid Training Centrum Gooi en Vechtstreek. De producten die daar uit de ateliers komen worden gemaakt door enthousiaste deelnemers met (nu nog) een afstand tot de arbeidsmarkt en voornamelijk gemaakt van gerecycled materiaal, zodat elk product Uniek is. Omdat Piep Uniek geen commercieel merk is, wordt de opbrengst gebruikt om nieuw materiaal in te kopen en kunnen zij hun handgemaakte producten voor een aantrekkelijke prijs aan particulieren en zakelijke opdrachtgevers aanbieden. Ook Piep Uniek draagt VaarKracht een warm hart toe en samen hebben we het volgende bedacht. Wij gaan samen met Piep Uniek sleutelhangers en Unieke tassen verkopen, die van (oud) zeildoek zijn gemaakt. 

Het grootste gedeelte van die opbrengst komt dan ten goede van VaarKracht. Is dat geen leuk idee! Je helpt om patiënten een onvergetelijke dag te bezorgen bij en met VaarKracht en krijgt er zelf iets Unieks voor terug. Doe jij ook mee? Voor meer informatie over Piep Uniek en Arbeid en training centrum Gooi en Vechtstreek zie: www.piepuniek.nl of www.atcgooienvechtstreek.nl.

Win één week gratis* zeilen op een gloednieuwe
Bavaria C38 in seizoen 2024!Ja, je leest het goed! Voor 2024 komt er o.a. een nieuwe Bavaria C38 bij in de Sunny vloot. Later komen wij hier nog uitgebreid op terug, maar wij hebben weer wat origineels bedacht. Aangezien deze prachtige nieuwe zeilboot nog geen naam heeft, geven wij jullie de kans om de door jouw verzonnen naam op de nieuwe boot te laten pronken. Verzin dus een mooie Sunny naam (er moet Sunny voor de naam staan) en de winnaar mag één week gratis* op deze prachtige zeilboot komen zeilen in 2024. Laat op Facebook of op Insta je Sunny naam achter en wie weet word jij de gelukkige winnaar van deze geweldige actie! Sunny Sailing | Facebook | Instagram

*Het gaat om de kale bootprijs excl. vaste bijkomende kosten en is alleen geldig in het voorseizoen 2024 en met bijbetaling midden seizoen (hoogseizoen kan helaas niet). Deze prijs is exclusief vliegtickets, transfers, etc.

Vernieuwde boodschappen service in Sivota


Vanaf 22 april aanstaande is Theo’s supermarket compleet vernieuwd en ziet er prachtig uit met een vernieuwd assortiment. Het is niet meer mogelijk om van tevoren te bestellen, maar loop op je gemak bij de supermarkt binnen en kies zelf ter plaatse wat voor lekkers je wilt hebben. Vervolgens hoef je de boodschappen niet zelf naar de boot te brengen, want dat wordt voor je geregeld. Je ontvangt twee weken voor vertrek van ons een mail met een voucher van Theo’s supermarket. Op vertoning hiervan ontvang je 10% korting op de boodschappen.

Een leuk weetje


Weet je hoe het logo en de kleuren die gebruikt worden van Sunny Sailing eigenlijk tot stand zijn gekomen? Het oranje is verzonnen door de oprichters van Sunny Sailing in 2004. Sunny Sailing was het eerste Nederlandse zeilverhuurbedrijf in heel Europa dat is gaan varen met deze mooie, opvallende kleur, die zo lekker opvalt op het water door de typische Hollandse oranje bimini’s. Uiteraard hebben wij, toen wij Sunny Sailing in 2018 overnamen, deze vrolijke kleur doorgevoerd. Niet alleen bimini’s, maar ook in ons nieuwe logo zien we het oranje terug. Wij hebben ons logo rondgemaakt, omdat voor ons de cirkel rond was op het moment dat wij Sunny Sailing overnamen; wij zijn immers in 2006 bij ‘oud’ Sunny begonnen als flottielje begeleiders/schippers. Verder hebben wij het blauw in het logo, symboliserend voor het mooie blauwe water hier op de Ionische zee, lekker opgefrist. De grijze kleur in het logo is bewust gekozen, om het geheel te moderniseren en deze kleur is ook overal in doorgevoerd; de striping van de boten, in de vlaggen, in de accenten van de bimini’s etc. De grijze kleur in ons logo, in de vorm van een golf, staat voor beweging. In beweging zijn én in beweging blijven, zodat we onze gasten kunnen blijven verassen met uitbreiding van de vloot, nieuwe routes, updates van bestaande boten, gadgets op de boten en nog veel meer …Daarover gesproken; je kan de nieuwe Dufour 470 ‘Sunny One’ en de nieuwe Bavaria 34 ‘Sunny Flow’ nog boeken voor dit seizoen én we hebben nog plek in onze ‘Zeilen en Yoga special’ van 27 mei t/m 3 juni 2023Sunny Sailing en Yoga Flow Zuidlaren organiseren gezamenlijk deze week, waaraan iedereen kan deelnemen op zijn/haar eigen niveau. Je kan je nog tot 6 mei aanstaande opgeven voor deze special. Meer informatie vind je op www.sunnysailing.com/informatie/routes

Met veel watersportgroeten, Pim & Joyce en crew 
Sunny Sailing

Kom gezellig bij én met ons zeilen and
'let's make history together’!

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze speciaal geselecteerde Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht, maar onthoudt; vol is vol. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.