Sunny News 4 – 2022

*|MC:SUBJECT|*

Prijsvraag
Wij vieren dus dit jaar ons 5-jarig jubileum en elk afgelopen kwartaal hebben we al mooie prijzen weggegeven! Als klap op de vuurpijl hebben we voor het laatste kwartaal ook weer mooie en leuke prijzen! Wat kan je doen om te winnen? Helemaal niets! 

Want… we willen graag al onze gasten bedanken die in 2022 geboekt hebben en alle gasten die nu al voor seizoen 2023 geboekt hebben en dat doen we door middel van een aantal willekeurige 'contractnummers' uit ons gastenbestand te trekken. Degenen die getrokken worden ontvangen mooie prijzen! De prijzen en uiteraard de winnaars worden bekend gemaakt in onze Sunny Update van januari 2023. Wil je nog kans maken op die mooie prijzen, boek dan zo snel mogelijk ook een zorgeloze zeilvakantie bij Sunny Sailing. 


 
Terugblik Sunny Event en jubileumfeest
Afgelopen zaterdag 10 en zondag 11 december waren de deuren geopend van de Terra Nova te Vreeswijk voor ons Sunny Event. Ondanks de mist wisten toch velen ons Sunny Event te bereiken en hebben we alweer mooie zeilvakanties voor seizoen 2023 mogen boeken. ’s Avonds vierden we ons Sunny Jubileum met familie, vrienden en gasten die waren ingeloot en wat was het een supermooi en fantastisch feest! Het was echt ongelooflijk leuk om ons 5-jarig Sunny bestaan te vieren. De beroemde Griekse zangeres Nana Mouskouri ‘de look a-like’ was ook van de partij en we hebben het licht uitgedaan samen met DJ Alex, die ervoor gezorgd heeft dat de voetjes van de vloer kwamen. Wij zijn overladen met felicitaties en cadeaus en willen nogmaals iedereen van harte bedanken voor deze bijzondere avond. Op naar de volgende 5 jaar zullen we maar zeggen!


 
Boek 'Samen het roer om'
Trots zijn we, dat we tijdens ons feest, ons Sunny Boek ‘Samen het roer om’ mochten presenteren! Tijdens de afgelopen 16 jaar dat we samen flottieljes begeleiden hebben we vaak gehoord ‘daar kan je wel een boek over schrijven’ en dat hebben we gedaan. Samen met Alex de Jong van Attest Communicatie hebben we ons verhaal kunnen vertellen, waarin diverse interviews van zowel familie, vrienden en gasten zijn opgenomen en natuurlijk heel veel mooie foto’s van Griekenland, dolfijnen, etc. Lijkt het je leuk om onze verhalen te lezen? Check onze website op: www.sunnysailing.com/actie/boek-samen-het-roer-om


 
Sunny Event januari 2023
In het nieuwe jaar organiseren we op 15 januari weer een Sunny Event! Dus voor degenen die er zaterdag 10 en zondag 11 december niet bij konden zijn, openen we de deuren van 11.00 uur tot 17.00 uur op Landgoed Groot Warnsborn aan de Bakenbergseweg 277 in Arnhem. Kom je ook?  Boekingen tot nu toe
De boekingen voor 2023 lopen al heel goed en daar worden wij natuurlijk hartstikke blij van! Het blijft iedere keer weer een feestje bekende en nieuwe gasten te mogen begroeten op onze mooie locatie in Sivota, Lefkas. Let wel; we gaan komend seizoen écht kleinere flottieljes varen (8 boten in totaal, inclusief de leadboat), dus onze routes lopen snel(-ler) vol. Zo draaien we de route ‘Even wat anders’ van 29 juli t/m 12 augustus 2023 al met 2 groepen en is die route al bijna helemaal volgeboekt. Nieuwe boten 2023
Met de komst van de Bavaria 34 ‘Sunny Flow’ en de Dufour 470 ‘Sunny One’ hebben we komend seizoen 15 mooie zeiljachten in onze vloot. Doordat onze vloot uitbreidt, zullen we in de toekomst minder ‘inhuurboten’ toevoegen aan onze flottieljes. Zo kunnen we de Sunny kwaliteit beter waarborgen en kunnen we alleen werken met de rederijen waar wij echt achter staan, maar ook hier betekent weer, vol = vol. Wees er dus snel bij en neem contact op met ons boekingskantoor voor de mogelijkheden; [email protected]Collega gezocht
(Vacature basemanager/flottielje begeleider/schipper voor onze basis in Sivota, Lefkas Griekenland)
Sunny Sailing is op zoek naar 2 leuke collega’s! Wij verwachten dat je zelf kan varen (vaarbewijs is verplicht), schipperen en/of een flottielje kan begeleiden, want we zijn op zoek naar echte allrounders.

Als je geïnteresseerd bent in de complete functieomschrijving, mail dan naar [email protected] of check onze website: https://sunnysailing.com/actie/collega-gezocht/. Uiteraard ben je ook van harte welkom om kennis te komen maken tijdens ons Sunny Event op zondag 15 januari 2023 van 11.00 uur tot 17.00 uur op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Dan kan je ook gelijk kennismaken met onze vaste crew voor aankomend jaar!

 
Fijne feestdagen
De koude(-re) dagen staan weer voor de deur, maar ons hart is blij verwarmd nu we weten dat het doel van de crowdfundactie voor Robert, die gediagnostiseerd is met MS, is behaald. Deze lieve Sunny Sailor komt gelukkig in aanmerking voor stamceltherapie en we hopen natuurlijk met hem en zijn familie dat deze therapie aanslaat! Maar uiteraard wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, maar bovenal een gezond 2023!

Met veel watersportgroeten, Pim & Joyce en crew 
Sunny Sailing

A new year, have a Sunny one!  
 

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze speciaal geselecteerde Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht, maar onthoudt; vol is vol. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.