Sunny News 3 – 2018

*|MC:SUBJECT|*

Zonnige zeilvakanties in Griekenland

The summer was magic

Wat hebben we een geweldig seizoen gedraaid … en nog! Want onze flottieljes en bareboaters varen tot en met eind oktober. Een seizoen vol verrassingen, mooi weer, minder weer (de Medicane Zorba), het ontdekken van nieuwe baaien en het terugkomen bij oude bekenden in het Lefkas-gebied na 5 jaar op Corfu te hebben gevaren. We willen graag alvast iedereen bedanken voor het vertrouwen en komst naar Nidri en jullie alvast een beetje ‘warmdraaien’ met onze nieuwe plannen voor volgend seizoen. 

Programma 2019

Per 4 oktober staat ons nieuwe programma op onze website.
Ook de prijzen voor 2019 zijn bekend en het zal misschien opvallen dat we nauwelijks prijswijzigingen hebben doorgevoerd.

Wel hebben we weer (op verzoek) meerdere specials ingepland, zoals een culinaire route, een speciaal rondje Noord en natuurlijk ‘de bekende’ Zakynthos special. 

Sunny event / reünie

Ook dit najaar organiseren wij weer een Sunny event/reünie en wel op zondag 2 december a.s. in Leusden, bij Amersfoort. Ons event/reünie heeft wederom een feestelijk tintje; we willen nl. graag met jullie ons eerste seizoen met Sunny Sailing vieren en daarvoor ben je van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur. 

We ontvangen je met live muziek, een welkomstdrankje en een hapje. Maar er wordt natuurlijk ook aan de kids gedacht; want Sinterklaas en zijn crew komen tussen 13.00 uur en 15.00 uur langs! Een mooie dag om wellicht kennis te maken en/of elkaar weer even gezellig te ontmoeten en bij te kletsen. 

Geef je via deze link op en laat ons even weten met hoeveel personen je komt! 
 
Vakantiebeurs

De vakantiepret kan beginnen! Vanaf donderdag 10 januari tot en met zondag 13 januari staan wij weer op de Vakantiebeurs in Utrecht. Een gezellige beurs om inspiratie op te doen voor je (volgende) zeilvakantie in Griekenland. Onze stand wordt uiteraard bemand door onszelf en ons (boekingskantoor-)team en we hopen jullie daar te mogen begroeten.

Sunny Snits

Op zaterdag 2 februari hebben wij een ‘Open Dag’ bij Jansma in Sneek. Jansma Jacht is de dealer voor de Benelux van o.a. Bavaria zeiljachten. De showroom en de verkoophaven van deze A1 locatie in Sneek lenen zich uitstekend voor een optimale presentatie van de modellen van deze kwaliteitswerf en is een mooie locatie om jullie te begroeten voor een gezellig weerzien, het geven van een vroegboekkorting of anders …

Stichting Reis met je Hart

Gun iemand een vakantie: iedereen kan helpen!
Heel veel mensen gaan graag op vakantie, maar lang niet iedereen heeft die luxe. Door financiële problemen kunnen zij zich een vakantie vaak niet veroorloven. Samen met Stichting Reis met je Hart kunnen we in de herfstvakantie een meezeilvakantie aanbieden aan moeder en zoon.

Wij gaan er alles aan doen om ze een onvergetelijke, zorgeloze zeilvakantie aan te bieden! 
 

Sunny vloot

Een eigen zeiljacht in de Griekse wateren is voor veel watersportliefhebber een droom. Misschien is deze droom eerder waar te maken door te kiezen voor het Buy and Charter concept van Sunny Sailing. Uitgangspunt van ons zeiljacht investeringsplan is het creëren van een win-win situatie. Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op en wie weet … ben je binnenkort eigenaar van een Sunny zeiljacht. 

Many Sunny thanks

Ons eerste seizoen met Sunny Sailing was en is nog steeds, een feestje.

Wij willen daarom, niet alleen onze gasten zoals hierboven vermeld bedanken, maar ook onze partners Sioni, Ross Holidays, Paleros Yacht Service, Crystal Clean, Skorpios Yachts, Sailand, Sail Ionian, Beyond Sailing, MG Yachts, IYC, Dolphin Yachts, Schellekens Creatieve Communicatie, het team van het Armonia hotel in Nidri en natuurlijk ons eigen Sunny team!  

in Sunny Memory

Op 5 september is Frank Smits, oprichter van Sunny Sailing, totaal onverwachts overleden.
12 Jaar geleden zijn wij als flottielje begeleiders door Frank & Ellen opgeleid en bewaren we daar hele mooie herinneringen aan. Zoals al eerder aangegeven zijn wij er trots op dit mooie zeilbedrijf voort te mogen zetten!  

Bezoek onze website voor uitgebreidde informatie, routes en prijzen!
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.