Sunny Update 5 – 2023

*|MC:SUBJECT|*
De laatste gasten vertrekken morgenvroeg en dan zit ons zeilseizoen 2023 er alweer op! Wat een superdruk en bewogen jaar hebben we weer achter de rug. Alle effort die we er met ons gehele team weer hebben ingestoken, is niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn hier super trots en dankbaar voor, maar hoe gek het ook mag klinken, wij zijn alweer volop bezig met seizoen 2024, waarin de eerste 2 specials al zo goed als vol zitten! 
Meer informatie over de LUXlife Hospitality Awards 2023.

Sunny Events
Ook de Sunny Events zijn weer ingepland, dus zet deze data vast in je agenda: 
Zondag 10 december 2023 van 11.00 uur tot 17.00 uur op de Terra Nova op de Dorpsstraat te Vreeswijk, waar wij jullie zullen verwelkomen met een kopje koffie, borrel en hapje om nader kennis te maken, om lekker bij te kletsen, vragen te stellen of om ons en de crew te ontmoeten. Uiteraard hebben wij weer wat speciaals voor onze Sunny Events in petto, dus houdt onze social media in de gaten! Kan je niet op 10 december, geen nood, want op 14 januari 2024 van 11.00 uur tot 17.00 uur zijn jullie van harte welkom op de schitterende locatie van hotel Groot Warnsborn in de Oranjerie in Arnhem, waar we weer een Sunny Event organiseren en ook hier zullen we je verrassen!

We kijken uit naar jullie komst, maar voordat we dat doen, komen we even terug op seizoen 2023, want ‘time flies when you’re having fun’. We willen graag iedereen bedanken voor hun komst de afgelopen maanden! Wat een super lieve, leuke en ontroerende momenten hebben we weer met elkaar mogen beleven. Namens onszelf en uiteraard de gehele Sunny crew; enorm bedankt dat jullie wederom met zo velen voor Sunny Sailing hebben gekozen en hopelijk zien we elkaar weer volgend jaar; ‘jullie waren de leukste!’We bedanken Theo Fatouros en zijn crew van restaurant 12 Gods met daarnaast de Pirates Bar.
Wat zijn wij blij met deze geweldige plek in Sivota en de gastvrijheid!
Natuurlijk bedanken we alle overige restauranteigenaren en de havens waar
wij (veilig) hebben mogen liggen afgelopen jaar. Ook ons Sunny team willen we bedanken, want een team ben je niet alleen,
een krachtig team onderscheidt zich doordat alle leden zich verbonden voelen; Giannis Fatouros, onze technische rots in de branding, Alexandros Vagenas onze Volvo en Yanmar expert, het volledige team van Pharos Marine Electronics, Crystal Clean voor de binnen schoonmaak, Jimmy die helpt met de buiten schoonmaak, Mya Marine en Waypoint onze zeilmakers, die als er wat was, er gelijk voor hebben gezorgd dat onze gasten weer met een gemaakt zeil of bimini uit konden varen en natuurlijk Eko, met onze vaste man, die elke zaterdag al vroeg in de ochtend al onze boten voorziet van diesel, Makis bedankt!En dan ‘last but not least’, onze eigen Sunny crew en lieve mensen die ons gedurende het seizoen enorm hebben geholpen; Marijn, Stefaan, Bram S en Bram T, Tom & Charlotte, Arjan, Wilco, Mirjam, Marco, Martje, Wessel, Han, Louis & Gerda, Erik, Jan, Erwin, Klaas, Joost, Arlette, Wendy, Marrit, Rebecca, Rob, Koen, Robert, Ron, André en natuurlijk ons boekingskantoor in Nederland met Roland & Monique. Allemaal ongelofelijk bedankt voor jullie enorme inzet en enthousiasme!


Met veel watersportgroeten, Pim & Joyce en crew 
Sunny Sailing
Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze speciaal geselecteerde Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht, maar onthoudt; vol is vol. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.