Sunny Update 1 – 2023

*|MC:SUBJECT|*

Sunny New Year
Natuurlijk eerst de allerbeste wensen voor 2023! 
Op een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden, hoop, vreugde, gezondheid en positiviteit met uiteraard weer vele mooie zeilavonturen.
 
Sunny Event
Ook in het nieuwe jaar organiseren we uiteraard weer een Sunny Event. Hier kan je langs komen om bij te kletsen, je te laten informeren, om te boeken of om kennis te maken met Sunny Sailing. Iedereen is van harte welkom op ons Sunny Event op zondag 15 januari 2023 van 11.00 uur tot 17.00 uur op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Bakenbergseweg 277 te Arnhem. En wist je dat je bij dit hotel ook erg mooi kunt wandelen? Dus wellicht leuk om er een dagje uit van te maken!
De koffie met wat lekkers staat klaar en voor de kinderen hebben we een leuke kindercorner!

Ook hebben we een stand van Baltic Safety Products op ons Event staan. Dit is een Zweeds bedrijf dat reddingsvesten vervaardigt sinds 1977. Je kan hier ter plaatse passen en kopen! www.baltic.se.
Deze reddingsvesten zijn ook te huur bij Sunny Sailing in Griekenland.

 
Sunny boek 
Trots zijn we, dat we tijdens ons feest afgelopen december, ons Sunny Boek ‘Samen het roer om’ mochten presenteren! Tijdens de afgelopen 16 jaar dat we samen flottieljes begeleiden hebben we vaak gehoord ‘daar kan je wel een boek over schrijven’ en dat hebben we gedaan. Samen met Alex de Jong van Attest Communicatie hebben we ons verhaal kunnen vertellen, waarin diverse interviews van zowel familie, vrienden en gasten zijn opgenomen en natuurlijk heel veel mooie foto’s van Griekenland, dolfijnen, etc. 
Lijkt je het leuk om onze verhalen te lezen? Check onze website op: www.sunnysailing.com. Of wil je dit boek bestellen? Mail dan naar [email protected] en dan versturen wij dit mooie boek inclusief verzendkosten voor maar € 19,95 naar je op.
 


Laatste prijsvraag seizoen 2022
Zoals gezegd in onze laatste Sunny Update van 2022 zullen wij in deze update de prijzen en uiteraard de winnaars bekend maken van onze laatste prijsvraag. Dit allemaal nog naar aanleiding van ons 5-jarige jubileum dat wij elk kwartaal hebben gevierd met prijswinnaars! Uit al onze gasten die in 2022 geboekt hebben en alle gasten die nu al voor seizoen 2023 geboekt hebben, hebben wij 6 winnaars geloot. We feliciteren dan ook graag de volgende Sunny Sailors:
  1. Harold & Marion den Bieman jullie winnen een heerlijk diner, inclusief een lekker flesje wijn voor jullie tweeën in Restaurant 12 Gods in Sivota op de avond van aankomst in 2023. 
  2. Bart Roest en familie/vrienden jullie winnen (per boot) Sunny strandstoelen inclusief parasol bij jullie boeking in 2023, zodat je heerlijk kan relaxen op het strand in Sivota totdat de boot klaar is.
  3. Henk & Ineke Middendorp jullie winnen 2 Sunny comfort seats bij jullie boeking in 2023.
  4. Geert & Marleen, Anouk en Iris Mommers jullie krijgen 1 week een gratis buitenboordmotor bij jullie boeking in 2023. 
  5. Stijn & Lina Willekens en family/friends jullie ontvangen een origineel Sunny T-shirt. 
  6. Jessica van Halderen ontvangt het Sunny boek ‘Samen het roer om’. 
 
 
Vacature Sunny Sailing; ben jij op zoek naar een nieuw avontuur?
Sunny Sailing is op zoek naar leuke collega’s! Kan je zelfstandig varen (een vaarbewijs is verplicht), schipperen en/of een flottielje begeleiden? Dan zijn we op zoek naar jou! Je helpt in de weekenden mee met het onderhouden en schoonmaken van de vloot en de dinghy’s, je bent een team player en je beheerst de Nederlandse (en Engelse) taal goed. We bieden je een seizoen contract aan voor 2023 (medio maart t/m medio november). Als je het leuk vindt om meerdere jaren te blijven, kunnen we in de toekomst een contract voor onbepaalde tijd aanbieden en is er de mogelijkheid door te groeien naar base-manager. Ben je technisch en zie je het zitten om in het voorjaar samen de Sunny vloot zomerklaar te maken, dan horen we dat ook graag. Zit er in jou een Sunny Sailor, mail dan naar [email protected] of kom gezellig langs op ons Sunny Event op zondag 15 januari aanstaande.  
 

 
Huur bij aankomst een strandstoel
Wist je dat je bij aankomst voor maar € 5,00 een heerlijke strandstoel met parasol en bijzettafel kan huren bij Sunny Sailing? Wij zetten dit voor je klaar op het dichtbij liggende strandje en daar kan je lekker bijkomen van je (ochtend-)vlucht! Zodra je boot klaar is komen we je halen of geven we je een belletje en laat je de spullen gewoon achter op het strand en ga je genieten van je prachtige boot.
Uiteraard halen wij daarna alle spullen weer op!
 
 

Met veel watersportgroeten, Pim & Joyce en crew 
Sunny Sailing

A new year is like a blank book and the pen is in your hands.
It is your chance to write a beautiful story for yourself.
Sunny New Year!

 

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze speciaal geselecteerde Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht, maar onthoudt; vol is vol. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.