Sunny News 5 – 2019

*|MC:SUBJECT|*

Ons seizoen 2019 zit er bijna op....
de boten gaan het water uit en de bok op, zodat we volgens planning volgende week terug gaan naar Nederland. Het blijft altijd een triest gezicht wanneer alle boten er ‘kaal’ bij liggen, zonder zeilen en oranje bimini. Zelf zijn we zeker niet triest; want wat hebben we een fantastisch seizoen gedraaid en hebben we weer veel leuke gasten mogen begroeten op onze steiger in Nidri.Zo hebben we Margreet Cromjongh van Vaarbewijsexpert.nl ontmoet. Zij verzorgt trainingen voor o.a. vaarbewijs I & II, maar ook Marifonie. Margreet is aanwezig  op ons Winter Sunny event op 1 december aanstaande om meer over haar trainingen te vertellen. Vanaf volgend seizoen wordt vaarbewijs (ICC) sterk aanbevolen, vandaar deze nieuwe samenwerking. Zo is het bijvoorbeeld leuk om tijdens een zeilvakantie in Griekenland de theorie te leren en vervolgens in Nederland het examen te behalen. 
Meer informatie en data hierover tijdens ons event op 1 december!Winter Event 'Oranjerie Groot Warnsborn' Iedereen is welkom op 1 december a.s. vanaf 11.00 uur in de Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.
Tijdens het event is er voldoende tijd om gezellig bij te kletsen, te boeken* en te genieten van live-muziek van de nieuwe ‘Sunny-band’ Blowing Away. Natuurlijk wordt er koffie en thee geserveerd en bij binnenkomst worden consumptiebonnen uitgedeeld, zodat je ook van een hapje en drankje kan genieten. 

*Er wordt alweer volop geboekt voor het nieuwe zeilseizoen en ook de specials lopen snel vol. Eén van de Zakynthos routes en de Peloponnesos route zit al helemaal vol, dus wacht niet te lang en kom langs op één van onze events of neem contact op met ons boekingskantoor in Schijndel. Uiteraard staan alle data en routes ook op onze website www.sunnysailing.com.

Lefkasa
Ook Lefkasa zal vertegenwoordigd zijn tijdens ons event op 1 december. 
Marijke van der Hoek zal, om voor Sunny Sailing nog meer service te kunnen bieden aan onze gasten, vanaf seizoen 2020 onze gasten begeleiden tijdens hun transfer van en naar Lefkas Marina en onze thuisbasis in Nidri. Marijke heeft ook haar eigen boekingskantoor voor villa’s en appartementen op het prachtige Lefkas eiland. Misschien leuk om een keer een actieve zeilvakantie te combineren met een heerlijke ‘relaxte’ vakantie op een mooie locatie via www.lefkasa.nl
 

Nu ook op onze website een nieuwe promo-film speciaal voor ons gemaakt door Joep Serton productions. 

En weer een nieuwe Sunny boot!
Een Bavaria 40 ft met 2 stuurwielen uit 2009, vanaf volgend seizoen helemaal Sunny proof natuurlijk! De ‘Sunny Eagle’ wordt tevens ingezet als leadboat voor het tweede flottielje dat 9 weken zal draaien; 5 weken in het hoogseizoen en de overige weken is deze mooi Bavaria 40 gewoon in te huren. Meer info; zie onze website.


Nieuws over transport Sunny Bird
Onze spiksplinternieuwe Bavaria 45C gaat eind deze maand op de vrachtwagen richting Griekenland en ook deze is te huren vanaf de start van ons nieuwe seizoen!Nieuws over Sunny Time
We zijn nog steeds druk bezig met het terughalen van de Sunny Time die door de autoriteiten in Italië wordt vastgehouden nadat de boot een paar weken geleden gestolen is.
We hopen de Sunny Time weer snel in ons midden te hebben.

Data Sunny Events
1 december 2019 Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem
16 t/m 19 januari 2020 Vakantiebeurs in Utrecht
9 februari 2020 Terra Nova in Nieuwegein
 
Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht. 

Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.