Sunny News 4 – 2021

*|MC:SUBJECT|*
 Programma 2022

Heb jij er ook al weer zo’n zin in! Hoewel het huidige seizoen nog niet voorbij is en doorloopt to eind oktober, staat het komende seizoen alweer voor de deur, waar we al veel aanvragen voor hebben mogen ontvangen! We maken dan ook graag ons programma voor seizoen 2022 bekend, zodat er weer volop (verder) geboekt kan worden! Zie voor meer informatie onze ‘routes’ op onze website.
 

Zoals al eerder aangegeven breiden wij onze Sunny vloot uit met een nieuwe Dufour 39 en een nieuwe Bavaria C42, maar we kunnen ook met trots melden dat we per volgend seizoen een gloednieuwe Bavaria C45 als leadboat hebben, waar we natuurlijk ook weer meezeilers op zullen ontvangen. Jong en oud is dus weer welkom om te komen meezeilen, alleen nu op de Sunny Mood! De Sunny Dream, die jaren onze eigen leadboat is geweest, blijft in de verhuur, hetgeen betekent dat onze vloot volgend seizoen uit 
14 prachtige, wel uitgeruste en onderhouden zeiljachten bestaat. 
 Zie ik het nu dubbel?

Ondanks dat de vloot groeit, is ons streven de grootte van de flottieljes te beperken tot maximaal 8 boten, inclusief de leadboat. De nieuwe zeiljachten worden steeds groter en breder en het gebied wordt iets drukker, aangezien het zeer populair is bij zowel de beginnende als de gevorderde zeiler. Om de sfeer binnen de groep persoonlijk te houden en de begeleiding op ons Sunny best te kunnen blijven uitvoeren, willen we standaard, het hele seizoen twee flottieljes gaan varen. 


 
Vacature

Wij zijn dan ook op zoek naar een flottielje koppel dat ons team voor komend seizoen
(en wellicht langer, met het ook op de toekomst) komt versterken.

Zit je dit nu te lezen en ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die bereid is ‘het roer om te gooien’ check dan onze website voor meer informatie. Stuur ons een mail als je oprecht geïnteresseerd bent en Sunny Sailing een warm hart toe draagt en wie weet ben jij/zijn jullie degene die volgend jaar, samen met ons, de Ionische zee oranje kleuren. 

Heb je interesse…Kijk op onze website voor de complete omschrijving of klik op deze link.Beurzen en Sunny Events

Nu het er weer naar uitziet dat beurzen en Events mogen worden georganiseerd, zijn wij natuurlijk aan het kijken wat er mogelijk is. We hebben ervoor gekozen geen deel uit te maken van de Vakantiebeurs in 2022, maar we willen wel graag weer ons Sunny Event organiseren. Tijdens deze dagen is er altijd volop tijd om gezellig bij te kletsen, met elkaar kennis te maken, herinneringen op te halen, vakantieplannen te maken en natuurlijk om te boeken! Je kan kiezen voor een één-weekse of een meer-weekse, want onze specials blijven we er natuurlijk in houden. Dus zet alvast de volgende data in je agenda: 12 december Event bij Hotel Groot Warnsborn te Arnhem en op 23 januari op de Terra Nova te Vreeswijk.
Check voor meer informatie (en verrassingen die later volgen) onze website. Waar blijft de tijd?

Het seizoen vliegt voorbij én toch hebben wij nog een aantal volle zeilweken tot eind oktober gepland staan. We vinden het heerlijk dat we nog volop van en met onze gasten mogen genieten en nog mooie routes mogen varen, voordat we de nieuwe zeiljachten gaan ophalen en gaan overvaren naar Griekenland.
Volg ons ‘nieuwe avontuur’ via Facebook, InstagramTwitter en/of LinkedIn!Met veel watersportgroeten, Pim & Joyce 
Sunny Sailing

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze uitgebreide Sunny gastvloot bestaande uit wel meer dan 50 jachten. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.