Sunny News 4 – 2018

*|MC:SUBJECT|*

Zonnige zeilvakanties in Griekenland

Sunny Reünie / Open dag

Ook dit najaar organiseren wij weer een Sunny Reünie / Open dag en wel op zondag 2 december a.s. in Leusden*, bij Amersfoort. Deze Reünie / Open dag heeft wederom een feestelijk tintje; we willen graag met jullie ons eerste seizoen Sunny Sailing vieren en daarvoor ben je van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

We ontvangen je met live-muziek, een welkomstdrankje en een hapje. Maar er wordt natuurlijk ook aan de kids gedacht; want Sinterklaas en zijn crew komen tussen 13.00 uur en 15.00 uur langs! Een mooie dag om wellicht kennis te maken en/of elkaar weer even gezellig te ontmoeten en bij te kletsen.

Geef je via deze link op en laat ons even weten met hoeveel personen je wilt komen!

* Theehuis Mon-Chouette, Leusderbroekerweg 25B, 3831 JZ te Leusden

Vakantiebeurs Utrecht

Ook dit jaar staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht. Vanaf donderdag 10 januari tot en met zondag 13 januari staan wij weer op onze Sunny stand in hal stand 07.F020.

De Vakantiebeurs is een gezellige beurs om inspiratie op te doen voor je (volgende) zeilvakantie in Griekenland. Onze stand wordt uiteraard bemand door onszelf, ons (boekingskantoor-)team en crew.
We hopen jullie daar te mogen begroeten.

Sunny Snits

Op zaterdag 2 februari hebben wij een ‘Open Dag’ bij Jansma Jacht in Sneek. 
Jansma Jacht is de dealer voor de Benelux van o.a. Bavaria zeiljachten. De showroom en de verkoophaven van deze A1 locatie in Sneek lenen zich uitstekend voor een optimale presentatie van de modellen van deze kwaliteitswerf. Een mooie locatie om jullie te begroeten voor een gezellig weerzien, het geven van een vroegboekkorting of anders …
Graag tot 2 februari!


Uitbreiding van de vloot

In 2019 gaan we onze vloot uitbreiden met een Bavaria 37C de Sunny Spirit. In onze eigen vloot hebben we al Bavaria’s 31 t/m 42 beschikbaar. Alle schippers en ook de flottielje leiding zijn Nederlandstalig en hebben veel ervaring op het gebied van zeilen in Griekenland. We zijn als eigenaren en beheerders van de vloot het hele seizoen ter plaatse en zijn ook het aanspreekpunt voor de kwaliteit van de vloot. Naast onze eigen boten kunnen we ook andere type jachten inhuren, bijvoorbeeld grotere jachten met meer dan 3 hutten.


We hopen jullie te mogen begroeten op één van genoemde data hierboven of op onze mooie locatie in Nidri, Lefkas in Griekenland.
Check voor meer informatie onze website: www.sunnysailing.com.


 
Bezoek onze website voor uitgebreidde informatie, routes en prijzen!
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.