Sunny News 3 – 2022

*|MC:SUBJECT|*
Sunny Sailing 5-jarig jubileum jaar
Het is altijd leuk om even terug te blikken op de afgelopen jaren …. 5 jaar geleden, begin 2018, hebben wij Sunny Sailing overgenomen. Veel gasten weten niet dat ons logo een betekenis heeft en waarom wij voor een cirkel hebben gekozen. Voor ons is nl. de cirkel rond, aangezien wij, jaren geleden gestart zijn als flottielje begeleiders bij Sunny Sailing. De oude Sunny kleuren hebben we intact gehouden, want aan een goed concept moet je niet tornen, maar de grijze bies in het logo, afgebeeld als golvende beweging, geeft aan dat we in beweging zijn en in beweging willen blijven. Zo hebben we de welbekende oranje bimini’s voorzien van een grijze bies en de blauwe kleur van het logo een beetje verfrist en hebben we de blauwe striping op de boten vervangen voor het luxe antraciet. 
 


We hebben in de afgelopen jaren niet alleen onze vloot van 8 naar 14 prachtige zeiljachten uitgebreid, maar hebben ook onze thuisbasis verhuisd van Nidri naar Sivota. Sivota ligt op het Griekse eiland Lefkas en is een leuk en gemoedelijk vissersplaatsje. Deze natuurlijke baai ligt aan de zuidkant van het eiland. Sivota is een van de mooiste baaien in Lefkas en het dorp ligt rond een blauwe kristalheldere baai te midden van groene heuvels en weelderige groene bossen met uitzicht op de Ionische Zee. De mooie haven van het dorp biedt een veilige schuilplaats voor onze vloot.
 


Ook onze Sunny crew breidt zich uit. Edwin & Martje die o.a. het 2e flottielje draaien. Daarnaast hebben we vast als schipper/flottielje Marijn en Nicky en zijn wij blij dat wij vanaf 23 juli Fem weer mogen verwelkomen bij Sunny Sailing. Bijna elke maand komen er schippers bij, aangezien we veel vraag daarnaar hebben. Dit seizoen zijn we in totaal met maar liefst 21 crewmembers, inclusief onszelf. Benieuwd naar onze voltallige crew? Check daarvoor onze site: sunnysailing.com/over-ons/crew. Binnenkort stellen zij zich graag allemaal aan jullie voor.  Onze website wordt zeer goed bezocht. Daarom hebben we ook hier weer een leuke aanvulling. Fotograaf Bertel Kolthof (oud-hoofdredacteur fotografie van de Waterkampioen) heeft de gehele vloot van mooie interieur foto’s voorzien, zodat je per boot de verschillende indelingen kunt zien. Ook op je mobiel is de website helemaal van deze tijd! Nieuwsgierig? Kijk op de website voor het complete overzicht.
 


In onze januari nieuwsbrief hebben we gezegd dat we elk kwartaal met een nieuwe actie komen en dat er mooie prijzen te winnen zijn. Zo heeft Anky Lucas, samen met haar gezin een prachtige zeilvakantie met schipper bij Sunny Sailing gewonnen, door een leuke foto in te sturen. Dit keer valt er ook weer iets moois te winnen! We bieden, in samenwerking met, Leo Teunissen en Carolien Beijer van doenenlatenopwielen.nl twee overnachtingen aan in een mooi tiny house on wheels. Dit tiny house is ideaal voor natuur- en cultuurliefhebbers en staat op de perfecte plek om tot rust te komen en om er op uit te gaan. In de naast gelegen studio kun je gebruik maken van een gemeenschappelijke douche en keuken, gebruik van sauna, badjas, bed-en badlinnen en eindschoonmaak, want dat is allemaal inbegrepen. Als extra kun je een hottub en ontbijt arrangement bijboeken. Zie voor meer informatie: www.doenenlatenopwielen.nl
 


Maak dit af met een zin, gedicht, lied of act en de meest mooie, gezellige, grappige, origineelste inzending wint deze mooie prijs! Plaats dit op de facebookpagina van Sunny Sailing; facebook.com/sunnysailing. Ben je geen fan van social media? Mail het dan naar pim@sunnysailing.com. De tweede prijs is voor het gehele gezin een origineel Sunny Sailing 2022 T-shirt en de derde prijs is een heerlijke taart voor het gehele gezin. 


 


Hoe vroeg het ook in het seizoen is, wij ontvangen nu al de nodige aanvragen voor seizoen 2023. Ons programma is nog niet bekend, maar ben je wel al geïnteresseerd om volgend jaar te komen zeilen, laat ons dan weten welke route je wilt varen en met welke boot. In seizoen 2023 breiden we onze vloot uit met een mooie Bavaria 34 ‘Sunny Flow’ en een luxueuze Dufour 470 ‘Sunny One’. 

Met veel watersportgroeten, Pim, Joyce en crew 
Sunny Sailing
Sun, Sea and Sailing
Never change a winning team.

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze uitgebreide Sunny gastvloot bestaande uit wel meer dan 50 jachten. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht.
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.