Sunny News 3 – 2020

*|MC:SUBJECT|*
 


 

Seizoen 2020 is een seizoen om even bij stil te staan. Het Covid-19 virus heeft (nog steeds) iedereen in z’n greep en heeft ons seizoen zeer sterk beïnvloedt. Omdat Nederland alle Griekse eilanden wederom op code oranje heeft gezet hebben wij besloten de laatste vier weken van het seizoen 2020 onze vloot tijdelijk naar Preveza te verhuizen. 
Het vliegveld Preveza heeft code geel en er kan dan ook rechtstreeks hiernaar gevlogen worden. Vanuit de Preveza Marina kunnen we diverse mooie plaatsen aan het vaste land aandoen. Wij mijden dan Lefkas eiland en de andere eilanden die code oranje hebben, maar varen in het gebied dat code geel heeft. Zodra bekend wordt gemaakt dat de eilanden weer code geel krijgen, zullen we weer starten vanuit Nidri. In de tussentijd zullen we Preveza Marina als uitvalbasis beschouwen en kunnen we van daaruit onze flottieljes blijven begeleiden. 
Zoals gezegd is seizoen 2020 een bewogen seizoen en we kunnen niet alles controleren wat er gebeurt, maar we kunnen wel zelf bepalen hoe we reageren op de zaken die we niet kunnen controleren. We gaan er, samen met onze gasten, nog een paar hele mooie weken van maken en natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Nieuw programma

Vanaf vandaag is ons programma voor 2021 bekend en dat betekent dat er weer volop geboekt kan worden voor een nieuw seizoen! We houden natuurlijk onze bekende routes in het programma, maar varen ook een nieuwe route Highlights Corfu- Lefkas Special. 
Bekijk onze website voor meer informatie

Onze basis verhuist naar Sivota
 

Eind oktober gaan we verhuizen naar Sivota op het Griekse eiland Lefkas. Deze mooie baai biedt een veilige schuilplaats voor onze vloot en aan de kade van de kleine haven in Sivota  zijn een aantal leuke winkeltjes,vistavernes en restaurants.


Onze aanlegsteiger wordt beheerd door Theo, eigenaar van het restaurant 12 Gods. Dit restaurant is tevens uitvalsbasis voor onze briefings en gezamenlijke diners. Niet alleen de veiligheid van deze basis is belangrijk, maar we zijn met 11 boten ook uit ons jasje gegroeid in Nidri. De steiger in Sivota biedt voldoende ruimte en we kunnen ook plaatsen reserveren voor onze gasten die een inhuurboot hebben en vanuit de Lefkas Marina of Nidri willen komen op de dag van aankomst. 

Sunny Event


 

Sunny Sailing organiseert weer een event op zaterdag 12 en zondag 13 december aanstaande op de geweldige locatie de Terra Nova te Vreeswijk bij Utrecht. In verband met Corona doen we dit 2 dagen om zoveel mogelijk mensen te kunnen en mogen ontvangen, zonder dat het te druk wordt!
Wij zullen dan ook met een tijdslot gaan werken (indien nodig). Meer informatie hierover volgt nog. Ook zullen wij in de maand januari en februari 2021 van ons laten horen, maar daar komen we later op terug. Jij komt toch ook? Wij kunnen je dan alles vertellen en uitleggen over je te boeken zeilvakantie.

MeezeilbootWil je graag eens op zeilvakantie, maar kan je zelf niet zeilen? Geen probleem! Bij Sunny Sailing kan je meezeilen op een prachtige boot, zodat je alsnog kan genieten van een ontspannen vakantie op het water.
Je zeilt op een luxe zeilboot mee in de flottielje. Dat kan zijn met andere meezeilers; singles, alleenstaanden, gezinnen of eenoudergezinnen, vrienden, maar ook voor koppels is dit de ideale kans om op zeilvakantie te gaan omdat de schipper en co-schipper het jacht totaal onder controle hebben.
Het schipperskoppel Arjan en Daniëlle zullen ervoor zorgen dat je een onvergetelijke zeilvakantie beleeft en komen vanaf 24 juli t/m 28 augustus 2021 ons team versterken. Natuurlijk blijft de leadboat ‘Sunny Dream’ het gehele seizoen (m.u.v. het hoogseizoen) beschikbaar als meezeilboot en varen jullie met ons in de flottielje mee. 
 
Medicane 'Ianos'

Na de tegenslagen die Griekenland al heeft moeten verwerken, heeft op donderdagnacht 17 september jl. de medicane ‘Ianos’ huisgehouden op diverse eilanden in de Ionische Zee. Gelukkig zijn wij hiervan bespaard gebleven, maar op de eilanden Kefalonia, Ithaca en Lefkas zijn toch de nodige klappen gevallen, boten beschadigd of zelfs gezonken. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de wederopbouw in diverse dorpen en baaien.
Wij leven mee en zijn trots op de veerkracht van de Grieken! 
 

Let your dreams set sail

Wij kijken uit naar een nieuw seizoen en hopen jullie te mogen begroeten
op onze supermooie, nieuwe locatie in Sivota.  

Met veel watersport groeten, Pim & Joyce 
Sunny Sailing

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht. 

Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.