Sunny News 2 – 2018

*|MC:SUBJECT|*

Zonnige zeilvakanties in Griekenland

Oranje boven!
Hoewel wij als Nederland niet meegespeeld hebben, blijven wij de Ionische zee de komende maanden oranje kleuren. Wij zijn er klaar voor! Met twee flottieljes en ieder gemiddeld 12 boten willen we dit prachtige gebied aan iedereen laten zien. Wanneer wij terugkijken op de eerste maanden, hebben we nogal wat problemen gehad met o.a. de Griekse bureaucratie, maar gelukkig kunnen we vooral terugkijken op de vele tevreden gasten en mooie weken die we al hebben mogen varen. De eerste reacties op de vernieuwde uitstraling en de nieuwe locatie in Nidri zijn erg lovend en daar zijn wij uiteraard trots op!Nu het WK aankomend weekend afloopt, trappen wij af met een super mooie special naar Zakynthtos en gaat het tweede flottielje een prachtige ronde zeilen langs de vele eilanden die het Lefkas gebied rijk is. 

We kijken er enorm naar uit en gaan dit samen doen met onze professionele crew: Roland & Monique, Matthijs en Laura, Klaas, Jennifer, Marrit, Nienke, Sander, Arjan en Stijn en natuurlijk varen wij zelf het eerste flottielje. Met 13 (Sunny) man sterk zullen wij proberen alles in goede banen te leiden en iedereen een onvergetelijke zeilvakantie te bezorgen. Laat het hoogseizoen maar beginnen! 

Sunny protocol privacy wet (AVG)

In de toekomst blijven wij graag belangrijk nieuws met jullie delen. Om jullie te mogen blijven informeren hebben wij jullie toestemming nodig. 

Wil je niks missen en direct op de hoogte zijn van interessante acties en routes, dan houden we jullie graag op de hoogte. Mocht je geen nieuwsbrieven meer van Sunny Sailing willen ontvangen, kun je je uiteraard onderaan deze nieuwsbrief afmelden. 

Klik hier voor het gebruiksprotocol privacybeleid.

Oranjekoorts voor 2019
Wij zijn er super blij mee, want de eerste aanvragen voor 2019 zijn al een feit. Uiteraard zijn we ons nu al aan het beraden welke routes we volgend jaar gaan varen. Zakynthos blijft uiteraard in ons programma, maar ook Corfu is een mooi zeilgebied en wie weet, door de verzoeken die we al hebben ontvangen, hoort de route richting de Peleponissis hier tot de mogelijkheden.

Maar wij luisteren graag naar onze gasten, dus mocht je nog andere ideeën hebben, dan horen wij het wel van jullie en wie weet staan ze volgend jaar op onze planning. Ons streven is om het programma 2019 eind september a.s. rond te hebben. 
Oranje + Oranje = meer Oranje
Gezien de huidige samenstelling van de vloot en het verloop van dit seizoen, hebben wij al een aantal serieuze gesprekken mogen voeren met potentiele nieuwe eigenaren. Altijd leuk natuurlijk dat onze gasten zo enthousiast zijn, dat ze ook geïnteresseerd zijn in ons Buy & Charter concept.

Wij willen dit rustig en stap-voor-stap aanpakken en niet meteen te hoog van de toren blazen, maar proberen we de vloot uit te breiden met één of meerdere boten. Mocht je hierin ook zeer geïnteresseerd zijn, schroom niet en neem contact met ons op. Ook dit willen wij uiterlijk september dit seizoen al gaan voorbereiden, zodat ‘jullie nieuwe zeiljacht’ wellicht nog aansluit bij onze vloot in seizoen 2019. 
Together oranje

Wij zijn erg blij met onze samenwerkingsverbanden. De enthousiaste inbreng is zeer welkom en middels deze nieuwsbrief willen wij hun graag, bij naam, even bedanken: Schellekens Creatieve Communicatie, Sioni Reisorganisatie, Ross Holidays, Armonia hotel Nidri, Stichting Reis met je Hart en natuurlijk bovenal ons eigen team in Nederland.

Oranje nieuws
Wij kunnen, voor jong en oud, een mooi T-shirt laten bedrukken om je zeilvakantie met Sunny Sailing niet snel te vergeten! Wanneer je geïnteresseerd bent, ligt dit mooie T-shirt aan het eind van je vakantie voor je klaar om als herinnering mee te nemen. Je hoeft alleen maar je maat door te geven en voor een Sunny prijs is dit collectors’ item speciaal voor jou! 


Wij wensen iedereen namens het hele Sunny Sailing team
een fantastische zomer: 

LET THE FUN SHINE!
Bekijk onze promofilm en proef de sfeer van zonnige zeilvakanties in Griekenland!
Bezoek onze website voor uitgebreidde informatie, routes en prijzen!
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.