Sunny News 1 – 2018

*|MC:SUBJECT|*

Zonnige zeilvakanties in Griekenland

Klaar voor de reis?
Heb je je zomervakantie al geboekt? Of ben je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je natuurlijk graag verder. Zo hebben we voor een nieuwe 12-daagse route vanuit Nidri, Lefkas vanaf 02 juni onze mooie 41-footer nog beschikbaar. Ook hebben we extra boten ingehuurd zodat we een tweede flottielje kunnen draaien in het hoogseizoen. Maar niet alles is meer beschikbaar. Onze Zakynthos route vanaf 14 juli zit al helemaal vol met onze eigen Sunny boten en ook de week van 22 september hebben we geen plaats meer …. Gelukkig hebben we op bootshow Düsseldorf nog een paar boten extra kunnen inhuren, maar wacht dus niet te lang met boeken, zodat ook jullie nog van een heerlijke, onvergetelijke, zorgeloze zeilvakantie kunnen genieten!

Open Dag versus Sunny Event
Op zondag 4 februari a.s. vieren we een Sunny Event in de Oranjerie op Landgoed Groot Warsborn in Arnhem.


Even iets heel anders dan een ‘standaard’ Open Dag. Ons event heeft een feestelijk tintje; we willen nl. graag met jullie onze start met Sunny Sailing vieren en daarvoor ben je van harte welkom tussen 12.00 uur en 17.00 uur. We ontvangen je met live muziek, een welkomstdrankje en een hapje! Maar er wordt natuurlijk ook aan de kids gedacht! Een mooi moment om wellicht kennis te maken en/of elkaar weer even gezellig te ontmoeten en bij te kletsen.
Geef je via onderstaande button op en laat ons even weten met hoeveel personen je komt! 

Aanmelden Open dag / Sunny Event
Beurzen 
De Vakantiebeurs ligt al weer even achter de rug, tijd dus om iedereen te bedanken die langs is geweest. We hadden een prachtige nieuwe stand, met dank aan 2Plus Exhibitions & Interiors BV te Rosmalen. Het was echt een feestje, met Griekse live muziek, veel nieuwe ontmoetingen, oude bekenden en veel gezelligheid. Geen stand op de bootshow Düsseldorf, maar natuurlijk wel even langs geweest voor inspiratie, nieuwtjes, contacten én het inhuren van nog meer extra boten.

Meezeilactie
Onze actie op de Vakantiebeurs was een groot succes! En daarom houden we onze meezeilactie aan tot ons Sunny event, want meezeilen is voor iedereen! Wil je als single, alleenstaand (ouder), gezin, met vrienden of vriendinnen op pad en heb je onvoldoende ervaring om zelf een zeiljacht te varen? Dan is een meezeilvakantie een geweldige ervaring! Je vaart mee op onze leadboat, een ruime Bavaria 42 (Sunny Dream) als actieve zeiler of je laat je heerlijk relaxed rondvaren. Boek vóór 5 februari a.s. en ontvang een persoonlijk cadeau van Owned by ter waarde van € 150,- winkelverkoop! Nieuwsgierig wie de actie van de Vakantiebeurs gewonnen heeft? Kijk dan op www.facebook.com/sunnysailing

Code oranje
17 januari jl. heeft het KNMI code oranje uitgeroepen. Windstoten mogelijk van 100 tot 120 kilometer per uur werden aangekondigd. Ons motto ook voor deze zomer: houdt oranje hoog, maar dan wel in Griekenland met de zon hoog aan de hemel en een windkrachtje 3 tot 4.
Nieuwtjes
Vind je het leuk om meer over Sunny te lezen, houdt dan de ‘Vakantiespecial’ die als bijlage is toegevoegd bij ‘Zeilen 3’ in de gaten. Deze ligt vanaf 22 februari a.s. in de winkel. En we staan nu op bladzijde 80 in het online Zilt magazine. Veel leesplezier!
Bezoek onze website voor uitgebreidde informatie, routes en prijzen!
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.