Sunny News 2 – 2022

*|MC:SUBJECT|*

Wanneer is het de juiste tijd om een nieuwsbrief uit te sturen? Hier denken we altijd serieus over na; hebben we écht iets te vertellen, hebben we leuke nieuwtjes die we met jullie willen delen? Jazeker! Ook nu weer; we hebben namelijk iets te vieren, maar hoe vier je een feestje als je weet wat er allemaal in de wereld gaande is? 
 


Daarom willen we allereerst even stilstaan bij het nieuws uit de Oekraïne dat ons allemaal raakt. Wij leven natuurlijk ook als Sunny Sailing mee en geven onze steun door te doneren aan Giro 555, want dat is het minste wat we kunnen doen.

Hieronder de nieuwtjes die we graag met jullie willen delen. Dit seizoen hebben wij speciaal voor de vele muziekliefhebbers een behoorlijk aantal JBL speakers aangeschaft die je bij Sunny Sailing kan huren! Je hoeft nu dus geen ruimte meer te maken in je koffer voor je speaker. Lekker luisteren naar je favoriete muziek; heerlijk voorop de punt van de boot of gezellig bij een kadeborrel. Maar houdt het uiteraard netjes en denk aan je medegasten!
Heb je interesse? Geef het alvast door via MySunny of reserveer een speaker ter plaatse (indien nog voorradig).
 


Deze relax-set bestaand uit een heerlijke ligstoel, parasol en bijzettafel. Ga heerlijk aan het kiezelstrand(-je) bijkomen totdat je aan boord kan.


 
Dat is nog niet alles, want we hebben ze laten bekleden met afneembare badstofhoezen, waardoor je er nog comfortabeler en frisser op zit. Ook dit is via MySunny vooraf te bestellen of anders ter plaatse nog te regelen.
Vanaf dit jaar is het mogelijk om naast de vertrouwde, extra af te sluiten ‘Kuiper verzekering’,
je borg te verlagen bij Sunny Sailing.
Je betaald voor de 1e week € 125,00 en voor de 2e week € 100,00 om het eigen risico te verlagen naar € 200,00.
 
* Geef dit aan via MySunny of regel dit alsnog ter plaatse op ons Sunny Sailing kantoor te Sivota.
* Dit is exclusief buitenboordmotor en dinghy en geldt alleen voor de Sunny boten.
* Voor de Sunny Wave en Sunny Bird gelden andere prijzen, zie de prijslijst op de website.

 
Het is dit jaar inmiddels alweer 5 jaar geleden dat wij Sunny Sailing over hebben genomen. Wij kunnen met trots zeggen dat wij in die 5 jaar zijn gegroeid van 8 naar 14 zeiljachten en daar komen voor seizoen 2023 nog eens 2 nieuwe prachtige jachten bij! 
Ons enthousiasme voor Sunny Sailing is, na 17 jaar, nog steeds niet afgenomen. 
Wij willen dit niet zomaar voorbij laten gaan en willen graag onze gasten hierbij betrekken. 

Elk kwartaal zullen wij op een ludieke manier van ons laten horen en
zo zal dit hele jaar in het teken staan van ons gezamenlijk te vieren jubileum.


Deze week staan wij in de bijlage van het tijdschrift ‘Flair’. Maak een leuke foto van jezelf met genoemde ‘Sunny’ bijlage en plaats deze foto op social media en maak kans op een unieke eenmalige prijs!Eén week gratis boot huur voor 2 personen inclusief gratis vliegtickets! Iedereen kan en mag meedoen en als je zelf niet kan zeilen, doen wij er ook nog eens een gratis schipper bij voor 1 week!*

* Deze actie geldt alleen in het voor- of najaar op onze Sunny Rock een Bavaria 37ft m.u.v. vaste kosten. 
Wil je met vrienden en/of familie komen, dan zijn de extra vliegtickets uiteraard voor eigen rekening.
3 Nieuwe schepen in 2022Voor seizoen 2022 hebben wij maar liefst 3 nieuwe schepen in onze toch al prachtige Sunny vloot. Te weten een Dufour 390, genaamd Sunny Horizon, met o.a. voor de zeilliefhebbers een bij te huren Code 0, een Bavaria C42, genaamd Sunny Wave met als extra opties een compleet uitgeruste set kuip en dek-kussens en klapschroef. Ook hier weer speciaal voor de zeilliefhebbers een bij te huren Code 0! En als laatste niet te vergeten een gloednieuwe leadboat. Een prachtige Bavaria C45, genaamd Sunny Mood die ook is uitgerust met meerdere extra’s waaronder een Code 0. 

Seizoen 2023
Voor seizoen 2023 hebben we al 2 spiksplinter nieuwe schepen ingekocht, te weten een nieuwe Bavaria 34 ‘Sunny Flow’ en een Dufour 470 ‘Sunny One’ met maar liefst 4 cabins en zeer veel extra’s waaronder o.a. voor de Nespresso liefhebbers een vast Nespresso koffiezetapparaat aan boord.Wij kijken enorm uit naar ons 5-jarig jubileum jaar! Wij hopen jullie weer te mogen begroeten in Sivota, samen met onze nieuwe vaste crew voor dit seizoen en onze, bekende en nieuwe schippers die ons team komen versterken in seizoen 2022.

Check de foto’s op de website voor onze crew dit jaar.


Met veel watersportgroeten, Pim, Joyce en crew 
Sunny Sailing
All we are saying is give peace a chance.

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze uitgebreide Sunny gastvloot bestaande uit wel meer dan 50 jachten. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht.
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.