Sunny News 2 – 2021

*|MC:SUBJECT|*
 


 

Hoe toepasselijk is deze tekst nu voor ons zeilers die er weer op uit willen trekken? Maar hoe graag we ook de wind door ons haar willen voelen waaien en hoe graag we weer willen kunnen genieten van de Griekse zon, hoe onzeker is het ook nu weer wanneer we ons zeilseizoen kunnen/mogen starten. Ondanks dat we nog niet zeker zijn of we 15 mei a.s. kunnen beginnen, zetten we toch die koers in. We gaan ervoor zorgen dat onze vloot er over 5 weken spik en span bij ligt en focussen ons op de mededeling die de Griekse minister 9 maart jl. heeft gedaan dat alle toeristen vanaf 14 mei a.s. weer welkom zijn. Natuurlijk met restricties; een Covid vaccinatie of een negatieve test, maar de grens wordt in ieder geval weer opengesteld. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. 
 

Nieuwtjes en weetjes
Tot die tijd brengen we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Dit seizoen zijn alle boten, op 1 na, uitgerust met zonnepanelen en starten we de zeilvakanties vanuit onze nieuwe thuisbasis in Sivota, waar  ook ons nieuwe kantoor is gevestigd.
 
 
Terwijl je wacht totdat de boot gereed is, kun je vanaf
dit voorjaar ook strandstoelen met parasols bij ons huren
en op één van de twee kleine (kiezel-)strandjes relaxed
de tijd doorbrengen totdat de boot wordt opgeleverd. 
 
 



 
Ook leuk nieuws is dat we twee nieuwe boten mogen verwachten in oktober/november dit seizoen. Vanaf 2022 kan je nu ook bij ons een nieuwe Bavaria C42 of een
nieuwe Dufour 390 boeken. 
 
 
Samen sterk
Begin dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met Altair Yacht Charter. Zij bieden niet alleen diverse zeiltrainingen aan, maar ook (bareboat) zeilvakanties in o.a. de Caraïben, Denemarken, etc. Lees meer over deze samenwerking op onze website.
 

Onze bijzondere samenwerking met Stichting Overstag staat ook op onze pagina ‘samenwerkingen’ en zij kunnen alle steun tijdens deze onzekere Covid-tijd zeker gebruiken. Klik op de link en doneer vandaag nog om deze prachtige stichting een hart onder de riem te steken.


Arjan Kester is voor sommige gasten van ons al een bekend gezicht, maar misschien is minder bekend dat Arjan ook een Middellandse Zee training/opfriscursus in Nederland aanbiedt. Zeilen in Griekenland vraagt een aantal specifieke vaardigheden waar we in Nederland niet zo bekend mee zijn. Arjan Kester helpt jou (en/of je gezin) graag tijdens een op maat gemaakte voorbereidende opfriscursus van een dag. De training vindt plaats aan boord van zijn eigen zeiljacht, een volledig uitgeruste Dehler 38 (2014), thuishaven Willemstad. Als instructeur is hij CWO-gecertificeerd en de afgelopen jaren zeilde hij regelmatig (als schipper) in Griekenland met Sunny Sailing. Een dag instructie kost € 495,-. (incl. koffie/thee, frisdrank, brandstofkosten en reddingsvesten). 


Sunny Members Card
Binnenkort zullen we onze eerste Sunny Members Cards versturen. Zoals jullie wellicht in onze Sunny Update van januari jl. hebben gelezen, hebben wij nagedacht over een Sunny Members Card. Met een persoonlijke Sunny Members Card kom je in aanmerking voor leuke acties en activiteiten. Als Sunny member kan je genieten van exclusieve voordelen, bijzondere events en nog veel meer. Deze kaart is speciaal voor trouwe ‘Sunniers’ die reeds meerdere keren bij Sunny Sailing een zeilvakantie hebben geboekt. Als je nog geen card hebt ontvangen en denkt dat jij ook in aanmerking komt voor zo’n Member Card, stuur dan een mail naar info@sunnysailing.com en wie weet ontvang je dan binnenkort leuke post van ons. Er zijn verschillende bedrijven die het leuk vinden om aan dit idee samen te werken en het samen met ons leuk vinden ‘iets’ extra’s te doen of te geven.

Zomaar even een greep; Landgoed Groot Warnsborn, Owned By, Cabrio Rent Events, Dekker Watersport, Wijnhalen.nl, Eurodeal, Altair Yachtcharter en vele anderen vinden het leuk om jullie te mogen begroeten, te ontvangen en in de watten te leggen. Zet achterop de Sunny Members Card je handtekening en maak zo je kaart persoons-/gezins gebonden. Met een persoonlijke code die je per mail ontvangt kan men inloggen op een pagina op onze website en zo de ‘voordelen’ per bedrijf bekijken. Deze acties zijn dus niet voor iedereen zichtbaar en dat maakt het juist zo speciaal! 

 
Boodschappenservice
Je boodschappen laten bezorgen? Dat kan nu ook bij Sunny Sailing.
Check binnenkort op onze website de link voor de boodschappenservice en bestel direct online (minstens 3 dagen
voor komst) je boodschappen. Vers groenten en fruit is te koop
bij de lokale groenteboer en/of supermarkt. 


Routes
Tijdens ons seizoen gaan we natuurlijk weer onze één weekse Lefkas route varen, maar staat ook weer de Zakynthos route op het programma, evenals de Culinaire route. 
Een aantal routes zijn al volgeboekt, maar wil je weten wat nog wel mogelijk is, neem snel contact op met ons boekingskantoor in Nederland.
Check onze website voor ons programma


Met veel watersport groeten, Pim & Joyce 
Sunny Sailing

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze uitgebreide Sunny gastvloot bestaande uit wel meer dan 50 jachten. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.