Sunny News 1 – 2022

*|MC:SUBJECT|*

Ahoy Sailors
Met de persconferentie nog vers op ons netvlies, zijn we blij met de versoepelingen die nu zijn aangekondigd. 
Toch zal 2022 wederom mede in het teken van Corona staan, maar we willen graag iedereen een super, liefdevol, gezond en een mooi nieuwjaar toewensen!
Wij knallen het nieuwe jaar in met wat leuke nieuwtjes!
 


Aanvulling team

Wij hebben in de laatste dagen van december maar liefst 4 nieuwe Sunny teammembers aangenomen die ons het hele seizoen komen versterken! Edwin & Martje, Nicky en Marijn kijken, net als wij, er naar uit om jullie te mogen begroeten op onze mooie locatie in Sivota, Lefkas. 


 
Nieuwe boten in 2022 en 2023

De oplettende kijker heeft het misschien al gezien en geraden, maar wij hebben op de bootshow Parijs in december een nieuwe Dufour 47, de Sunny One aangeschaft. Wij zijn er trots op dat deze prachtige 4-hutter in 2023 onze vloot komt aanvullen, naast de nieuwe Bavaria 34, de Sunny Flow die dan ook geleverd zal worden! 

Nieuw in 2023En zoals natuurlijk al vermeld voor 2022 hebben we 3 nieuwe schepen! De Sunny Horizon een Dufour 390, de Sunny Wave een Bavaria C42 en een hele nieuwe leadboat de Sunny Mood, een Bavaria C45.

Nieuw in 2022Aanvulling inventaris

Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben wij elk jaar weer iets nieuws op onze boten.  
Van strandstoelen tot zonnepanelen … groot of klein, maar natuurlijk hebben we ook weer iets gepland staan voor seizoen 2022! Jubileum jaar

In 2018 hebben wij Sunny Sailing overgenomen en dat betekent dat wij in 2022 ons 5-jarig bestaan ‘Sunny’ vieren. Nu blijkt dat we dat helaas niet gezamenlijk kunnen vieren tijdens ons Sunny Event gepland op 22 en 23 januari aanstaande in Vreeswijk vanwege corona. Hier toosten we natuurlijk wel op als we jullie zien in Griekenland. Zodra we weer ‘terug kunnen naar het oude normaal’ gaan we uiteraard nog een feestje organiseren, dus houdt onze website/social media in de gaten voor meer nieuws.Boekingen

De boekingen lopen eigenlijk al van september 2021 enorm goed en wij kunnen nu al melden dat bepaalde weken helemaal vol zitten. Voor het hoogseizoen hebben wij onlangs besloten dit voor een deel op te vangen door een 3e flottielje te starten!Wij verkopen geen onzin, dus als je graag met en bij ons wilt komen zeilen, adviseren we niet te lang meer te wachten! Wij blijven voor kwaliteit gaan en als je (te) lang wacht is het misschien niet mogelijk meer om een goed kwalitatieve boot (in) te huren die aan onze standaards voldoet.

Met veel watersportgroeten, Pim, Joyce en crew 
Sunny Sailing
Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak momenten bijzonder!

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze uitgebreide Sunny gastvloot bestaande uit wel meer dan 50 jachten. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht.
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.