Sunny News 1 – 2021

*|MC:SUBJECT|*
 


 

1 Januari 2021: de eerste dag van het nieuwe jaar.
Een jaar vol verwachtingen en een jaar vol veranderingen. Verwachtingen rondom het vaccin voor Covid-19, want het coronavirus heeft tot nu bewezen grillig en onvoorspelbaar te zijn. Verwachtingen ook omtrent het eventueel opheffen van de lockdown vanaf 19 januari aanstaande, want wat willen we weer graag samen sporten, met je vrienden een biertje drinken in de bar, knuffelen met oma of gewoon weer met je collega's op kantoor werken. Misschien wil je, zoals al velen inmiddels hebben gedaan, zelfs alweer een beetje plannen gaan maken voor een heerlijke zeilvakantie in Griekenland. We hebben buiten onze één weekse Lefkas route ook weer diverse ‘specials’ op het programma staan zoals de Zakynthos route, de Culinaire route en onze nieuwe Highlights Corfu-Lefkas route. Check voor meer informatie onze website: https://sunnysailing.com/informatie/routes/
Maar hoe gek het wellicht ook mag klinken, sommige routes zitten al vol of lopen bijna vol, dus ben er op tijd bij!
 

Wil je graag eens op zeilvakantie, maar kan je zelf niet zeilen? Geen probleem! Bij Sunny Sailing kan je meezeilen op een prachtige boot, zodat je alsnog kan genieten van een ontspannen vakantie op het water. Je zeilt op een luxe zeilboot mee in het flottielje. Dat kan zijn met andere meezeilers; singles, alleenstaanden, gezinnen of eenoudergezinnen, vrienden, maar ook voor koppels is dit de ideale kans om op zeilvakantie te gaan omdat de schipper en co-schipper het jacht totaal onder controle hebben. Het schipperskoppel Arjan en Daniëlle zullen ervoor zorgen dat je een onvergetelijke zeilvakantie beleeft en komen vanaf 24 juli t/m 28 augustus 2021 ons team versterken. Natuurlijk blijft de leadboat ‘Sunny Dream’ het gehele seizoen (m.u.v. het hoogseizoen) beschikbaar als meezeilboot en varen jullie met Pim & Joyce in het flottielje mee. 
 


Alhoewel we (nog) niet weten hoe seizoen 2021 er uit gaat zien, zijn onze verwachtingen hoopvol gestemd; want we kijken uit naar een prachtig nieuw seizoen vanuit onze nieuwe super basis in Sivota. We verplaatsen niet alleen onze goed onderhouden Sunny vloot, maar in Sivota betrekken we ook een nieuw kantoor en hebben we een grotere opslag kunnen vinden. Wat onze vloot betreft zijn we ons aan het oriënteren naar een nieuwe Bavaria C38, Bavaria C42 en Bavaria C45. Voorzichtig weliswaar, want 2021 wordt hoe dan ook anders dan we gewend zijn. Niet per se slechter of minder, gewoon anders en daar zullen we op moeten anticiperen, want zoals al eerder door ons aangegeven; uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke aanpassingen. Ook nu willen we weer graag met jullie meedenken als het gaat om het boeken van een vakantie in Corona-tijd. We hebben ook nagedacht over een Sunny Members Card. Met je persoonlijke Sunny Members Card spaar je bij elke zeilvakantie die je bij ons boekt bonuspunten die je vervolgens kan inwisselen voor interessante waardebonnen. Als Sunny member kan je genieten van exclusieve voordelen, bijzondere events en nog veel meer … want 2021 wordt ons jubileum jaar, maar daar vertellen we graag meer over tijdens het Sunny Event op 30 en 31 januari 2021 bij Terra Nova in Vreeswijk, ervan uitgaande dat we dan weer samen mogen komen. Ben je geïnteresseerd in een Sunny Members Card of wil je daar meer over weten, houdt dan onze website in de gaten waar we binnenkort op zullen uitleggen wat een Sunny Members Card precies inhoudt en wat daar de voordelen van zijn. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van onze verwachtingen, nieuwtjes en jubileum verrassingen.

Met veel watersport groeten, Pim & Joyce 
Sunny Sailing

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.