Sunny News 1 – 2020

*|MC:SUBJECT|*

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar
Heerlijk een nieuw jaar, een nieuw begin en misschien wel boordevol goede voornemens!
Wat staat er bij jullie op de wensenlijst voor 2020? Misschien wel een heerlijke zeilvakantie in Griekenland of weet je nog niet precies wat je met de vakantie gaat doen?Vakantiebeurs 
Nog geen plannen gemaakt voor de vakantie en inspiratie nodig?
Kom gezellig naar de Vakantiebeurs in Utrecht van 16 t/m 19 januari 2020 en bezoek onze stand in hal 7, stand F020. Hier informeren we je graag naar de diverse mogelijkheden, want als je aan Griekenland denkt, denk je al snel aan Kreta, Rhodos of Corfu, maar als je het graag wat avontuurlijker aanpakt is zeilen in het Lefkas-gebied misschien een leuke (nieuwe) uitdaging.
Wij kunnen je alles vertellen over flottielje zeilen (met kinderen), bareboat zeilen, meezeilen, maar ook over de mogelijkheden om te (leren) zeilen met een schipper aan boord. 


Sunny Event in de Terra Nova
Heb je wel zin om een zeilvakantie in te plannen, maar geen zin in een drukbezochte beurs zoals de Vakantiebeurs? Geen probleem; wij organiseren op zondag 9 februari aanstaande weer een Sunny Event. Dit keer mogen we jullie begroeten op de Terra Nova. Dit voormalige vrachtschip, ook bekend als ‘de Parel van de Rijn’ is weer een nieuwe locatie voor ons Event, waar je vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom bent! Natuurlijk staan wij weer geheel tot jullie beschikking als het gaat om het uitzoeken van een heerlijke zeilvakantie, ervaringen uitwisselen en gezellig samenzijn. 

 


Een goed begin, is het halve werk; zo luidt het spreekwoord. Wij kunnen dit zeker beamen, want wat was de opluchting groot toen de Sunny Time vorige week door de Italiaanse autoriteiten werd vrijgegeven! (zie vorige nieuwsbrief). De boot ligt inmiddels op de bok, veilig bij de andere Sunny boten. 
 
Een goed begin geeft moed en zin...
Ergens medio februari reizen we weer af naar Griekenland om de boten zomerklaar te maken. Poetsen, waxen, verven, tuigen én vernieuwen. Zo krijgt de Sunny Heaven ook nieuwe kussens in de voorpunt, worden alle kussens in de Sunny Time vernieuwd en zorgen we ervoor dat de Sunny vloot in z’n geheel gereed is voor onze start van het seizoen 25 april 2020! Uiteraard gaat onze technische dienst ook gewoon in de wintermaanden door, want we doen het niet alleen en vele handen maken licht werk.

 Goede voornemens
Een nieuw jaar betekent weer een frisse start. Ook wij hebben onze eigen goede voornemens en één van onze voornemens is natuurlijk, zoals altijd, onze gasten ontzorgen en voorzien van een zeilvakantie om nooit meer te vergeten. Wij hopen elkaar (weer) te mogen begroeten dit seizoen!


Een beetje pochen mag, zeggen ze, maar het blijft toch gek om dat te doen.
Maar laten we eens gek doen en zeggen dat we al heel veel boekingen hebben voor aankomend seizoen, dat onze vloot bestaat uit 11 prachtige zeiljachten, dat we een toplocatie hebben in Nidri, vanwaar je zo het Lefkas-gebied invaart, dat onze Peloponnesos route in september al helemaal vol zit en... 
Ach, laten we bescheiden, maar vooral onszelf blijven en gewoon gaan genieten van ons derde seizoen Sunny Sailing. 

Data Sunny Events
16 t/m 19 januari 2020 Vakantiebeurs, Jaarbeursplein, Utrecht
9 februari 2020 Terra Nova in Nieuwegein, Dorpsstraat 2, Nieuwegein
 
Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht. 

Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.