Sunny News 4 – 2019

*|MC:SUBJECT|*

SEIZOEN 2020

Sunny Sailing is weer volop in beweging
Sunny Sailing is, zoals jullie van ons gewend zijn, continu in beweging en ondanks het feit dat het huidige seizoen nog volop draait tot eind oktober, wordt er nu al volop geboekt voor seizoen 2020.Routes 
Volgend jaar september staat een rondje Peloponnesos (29 augustus t/m 26 september 2020) van 4 weken ingepland en staan natuurlijk ook weer de culinaire route (29 augustus tot 12 september door het 2e flottielje), de Zakynthos route (13 tot 27 mei en 1 tot 15 augustus) en het rondje noord (13 tot 27 juni en van 11 tot 25 juli) weer op de planning. En sommige routes lopen al behoorlijk vol! We draaien naast het hoogseizoen, in september 2 flottieljes zodat we ook tijdens het rondje Peloponnesos, de vertrouwde Lefkas routes kunnen aanbieden.

Peleponnesos route
Deze 4-weekse route gaan we varen met zeiljachten uit onze eigen Sunny vloot (max. 10 jachten). Momenteel zijn er al 7 boten in het flottielje voor deze bijzondere route geboekt.
Kijk hier voor meer informatie over deze Peleponnesos route
 


Nieuw: Bavaria C45 style
Onze eigen Sunny vloot wordt komend seizoen uitgebreid met een prachtige Bavaria C 45/2020. Dit zeiljacht boot heeft 4 cabines en de mogelijkheid een tweepersoonsbed te creëren in de salon, waardoor dit jacht geschikt is voor 10 personen. Daarnaast zijn we alweer volop boten aan het ‘inkopen’, zodat we iedereen in 2020 van een mooi zeiljacht kunnen voorzien. 


 
Winter Event 'Oranjerie Groot Warnsborn' 
We organiseren op zondag 1 december 2019 een event op een, voor sommigen vertrouwde locatie, nl. in de Oranjerie van Groot Warnsborn in Arnhem. Leuk om even bij te kletsen, foto’s uit te wisselen of te boeken onder het genot van een hapje en een drankje. De muziek wordt verzorgd door onze eigen ‘Sunny house-band’. Vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur is iedereen van harte welkom. 
 

Vakantiebeurs 15 t/m 19 januari 2020 
Van 15 t/m 19 januari 2020 staat Sunny Sailing weer met een stand op de Vakantiebeurs in Utrecht en zullen we natuurlijk weer een originele actie organiseren voor onze gasten. 


Event op de 'Terra nova'
Op zondag 9 februari 2020 organiseren wij nog een event op de Terra Nova ‘Parel van de Rijn’ een bijzonder verenigingsschip in Vreeswijk bij Nieuwegein.
Van 11.00 uur tot 18.00 uur kan men ook hier boeken, gezellig bijkletsen, etc. en alvast in de stemming komen voor het volgende zeilseizoen. 


Vaarbewijs
In Griekenland gaan de autoriteiten steeds meer eisen dat men een geldig vaarbewijs heeft. Wij adviseren iedereen z’n ICC te halen om volgend seizoen zorgeloos te kunnen zeilen!
Meer informatie hierover vind je op onze website
of kijk op de website van het CBR.

Kijk op onze website www.sunnysailing.com voor meer informatie, routes, data, onze Sunny Sailing vloot en onze Sunny gastvloot. Staat jouw type jacht er niet bij, laat het dan snel weten, want dan gaan we voor je op zoek naar een ander betrouwbaar, Sunny-waardig jacht. 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.