Sunny News 3 – 2019

*|MC:SUBJECT|*

SEIZOEN 2020

We knallen alweer met de voorbereidingen richting 2020!

Voor velen van jullie staat de vakantie nog voor de deur, maar voor de meesten gaat het gewone leven (werk en/of school) weer beginnen. En hoewel het in Griekenland nog volop hoogseizoen is, zijn we, mede door de enthousiaste aanvragen en feedback die wij van onze gasten mogen ontvangen, weer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij willen jullie als vaste Sunny Sailing gast, graag een voorproefje geven van onze plannen, voordat wij eind september ons programma wereldkundig gaan maken.

 

Routes 2020
Natuurlijk varen we volgend seizoen de 2-weekse route Zakynthos en de
2-weekse route Noord (Corfu/Paxos) en op verzoek varen we ook weer de
2-weekse Culinaire route. Nieuw is de 4-weekse Peloponnesos route die we in september, bij voldoende aanmeldingen, willen gaan varen. 




Nieuwtjes in de vloot
We mogen in seizoen 2020 de nieuwe Bavaria 45 ‘Sunny Bird’ verwelkomen in onze eigen Sunny vloot. Dit zeiljacht heeft 3 cabines waarvan de voorcabine kan worden gesplitst zodat er 4 ruime slaapcabines ontstaan. Een heerlijk ruim jacht, geschikt voor grotere gezelschappen tot maximaal 10 personen!


 
Nieuwe matrassen 
De Sunny Skyline, een oude bekende in onze Sunny vloot, is voorzien van nieuwe dikke comfortabele matrassen in de voorpunt. Ook de Sunny Time, Sunny Spring en de Sunny Rock zijn van nieuwe matrassen voorzien want juist tijdens de vakantie heeft men een goede nachtrust nodig. 

Comfort seats 
De comfort seats die we dit seizoen hebben aangeschaft worden zeer gewaardeerd en bieden een comfortabele zit voor zowel jong als oud. Samen met de feedback van onze gasten lukt het ons om onze vloot steeds meer optimaliseren. 


Nieuwe regels

Wanneer men nog geen officieel vaarbewijs heeft, is het belangrijk deze alsnog te halen. Ook in Griekenland wordt hier steeds strenger op gecontroleerd. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, dat verantwoordelijk is voor de vaarbewijzen in Nederland, heeft besloten de examinering en de afgifte van het Klein Vaarbewijs en Groot Pleziervaartbewijs vanaf 1 januari 2020 door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) uit te laten voeren. De examens blijven bij het CBR inhoudelijk onveranderd. Het gerucht dat er bij het CBR een praktijkexamen komt is niet waar. Zodraer meer bekend wordt betreffende de overgang zal  dit op de website van het CBR worden gepubliceerd.
Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van het CBR.

Boekingen

Hopelijk hebben we je kunnen enthousiasmeren om volgend seizoen weer een zorgeloze zeilvakantie bij Sunny Sailing te boeken.
Pik  de vroegboekkorting mee en boek voor 01 december 2019!

Bezoek onze website voor meer informatie, routes en prijzen!
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.