Nieuwsflits Sunny Sailing 2018

*|MC:SUBJECT|*

Jullie zijn nu al de leukste

Gisteren sloten Frank Smits & Ellen Gribnau hun laatste nieuwsbrief af met ‘jullie waren de leukste’. Per vandaag nemen wij officieel het roer van hun over! Wij zullen ons uiterste best doen om dit mooie bedrijf in de geest van Frank & Ellen voort te zetten en willen hen bedanken voor hun support bij de overname. Wij zijn enorm trots en blij en kijken uit naar een mooi zeilseizoen; jullie zijn nu al de leukste!
 

Sunny New Year
Wij wensen iedereen een fantastisch, spectaculair, liefdevol, gezond en zonnig 2018. We hopen dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad met vrienden en familie, de buiken weer rond zijn van het vele eten en goede voornemens zijn genomen. En hopelijk is één van de (misschien vele) voornemens wel zeilen in Griekenland!

Nieuwe locatie, nieuwe mensen
Per 1 januari 2018 vestigt Sunny Sailing zich in het plaatsje Nidri op het eiland Lefkas. Daar hebben we een prachtige nieuwe locatie gevonden bij een hotel met een eigen aanlegsteiger. De vakantie begint dus zodra je de taxi of de bus uitstapt! Hier kan je heerlijk gebruik maken van de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Pim Bastiaanssen en Joyce Corbée zijn als nieuwe eigenaar en beheerder van de vloot het hele seizoen ter plaatse en zijn ook het aanspreekpunt voor de kwaliteit van de vloot. Zij begeleiden inmiddels al ruim 11 jaar flottieljes en hebben in vele keukens mee kunnen kijken. Sterker nog, zij zijn met flottieljes begeleiden begonnen bij Sunny Sailing in 2006. Een vertrouwd gezicht in het Lefkas gebied, maar dan in een nieuw jasje; een nieuw logo en een vernieuwde website. www.sunnysailing.com

Vloot
De nieuwe Sunny Sailing vloot bestaat uit  Bavaria's 31-footer t/m 42-footer. Alle schippers en ook de flottielje leiding zijn Nederlandstalig. Ook grotere boten kunnen wij inhuren bij zeer betrouwbare partners. Al onze boten worden, ook tijdens de weekendwissels onderhouden door Paleros Yacht Service, een gerenommeerd bedrijf gevestigd in de Lefkas Marina, dus de kwaliteit van onze boten is mede hierdoor gewaarborgd.
Kijk hier voor de complete vloot: www.sunnysailing.com/vloot

Speciaal voor jullie ingehuurd
Het wordt ook weer in 2018 een prachtig seizoen! En voor het hoogseizoen zijn bijna al onze eigen boten al geboekt. Daarom hebben we extra boten ingehuurd en varen we sowieso een tweede flottielje van 14 juli t/m 11 augustus. De boten die we (extra) inhuren zijn uiteraard goed onderhouden en wordt men voorzien van een gedegen in-en uitcheck. 
Sunny Crew 2018
Dit jaar zijn in Griekenland sowieso van de partij: Matthijs Vonk, Els & Otto Bijsterveld, Julius Ruijgrok, Nienke van Rozendaal, Joël Schellekens & Rens van Dijk. Maar ook in Nederland vindt een verandering plaats; vanuit Schijndel gaan Monique Broeren en Roland van Rozendaal het boekingskantoor runnen. Zij komen zelf al jaren zeilen in Griekenland en zijn dus goed bekend met het vaargebied. 
 
Vakantiebeurs
Als je weer even in de 'Sunny mood' wil komen, bezoek dan onze stand op de Jaarbeurs in Utrecht van 10 t/m 14 januari. Wij staan op deze gezellige en levendige beurs in hal 7 standnummer B04. Hier begint je vakantie voorpret: ontdekken, beleven, doen!
Beursaanbieding
Ben je single of heb je zin om alleen op vakantie te gaan? Dan is een meezeilvakantie een geweldige ervaring! Je vaart mee op onze leadboat, de Sunny Dream een ruime Bavaria 42, als actieve zeiler, of je laat je heerlijk relaxed rondvaren. Wij varen jullie naar de mooiste baaien en naar pittoreske Griekse dorpjes. Onderweg is er alle tijd om een duik te nemen in het heldere blauwe water! Elke dag doe je een ander Grieks havenplaatsje aan. De meezeilboot is, zoals gezegd, ook de leadboot van het flottielje. Dit houdt in dat je in de namiddag naast je eigen crew ook andere mensen treft die meegaan in het flottielje.
En kom je op de beurs, het Nieuwjaars Event of onze Sunny Dag langs, profiteer dan van een hele originele aanbieding!
 

Nieuwjaars Event 4 februari
Nog heerlijk op de wintersport in januari en kan je bv. daarom niet naar de Vakantiebeurs komen? Geen probleem, we organiseren op zondag 4 februari een Nieuwjaars Event op het prachtige Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.
Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur. We ontvangen je met live muziek, een welkomstdrankje en hapje! Maar er wordt ook zeker aan de kids gedacht! Een mooi moment om wellicht kennis te maken en/of elkaar weer even gezellig te ontmoeten en natuurlijk je zeilvakantie in te plannen, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Aangezien we een grote opkomst verwachten is het i.v.m. de planning handig om via onderstaande button even te laten weten of je van de partij bent voor dit speciale feestje. En met hoeveel personen je komt.
Aanmelden voor het Nieuwjaars Event
Maart roert z’n staart
Ook in de maand maart zullen wij nog een Sunny Dag organiseren. Daar later meer over. Kortom… jullie kunnen ons niet missen dit jaar!
 
We kijken uit naar jullie komst op één van deze dagen en anders heerlijk in Nidri, Lefkas te Griekenland; wij hebben er zin in! Jullie ook?
Bezoek onze nieuwe website
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Update je voorkeuren of uitschrijven.